Megdöbbentő részletek: ittasan vezetett a két motoros halálát okozó sofőr

Forrás: Police.hu -
ittas vezetés motorbaleset halálos autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pozitív alkohol-teszt után őrizetbe vették a 37 éves férfit, akinek hibájából két motoros vesztette életét.

A 37 éves érsekcsanádi férfi egy személygépkocsival haladt az 51-es számú főúton, 9 óra magasságában. A helyszíni szemle adatai szerint, a sofőr áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol összeütközött két motorossal. A baleset során a motorokkal közlekedő vaskúti házaspár – egy 50 éves nő és egy 44 éves férfi – olyan súlyosan megsérültek, hogy a helyszínen életüket vesztették. Az autó vezetője csupán könnyű sérüléseket szenvedett.
Mint később kiderült, az ittasság-ellenőrzés során a szonda pozitív értéket mutatott, ezért a férfit vér-vizelet mintavételre állították elő az egyenruhások.

A Kalocsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály munkatársai halálos közúti baleset okozásának gyanúja miatt őrizetbe vették a gépkocsivezetőt. A rendőrök előterjesztést tesznek a gyanúsított letartóztatásának indítványozására- írja a police.hu

Forrás: Police.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.