Lékai-Kiss Ramóna férje, Máté is elkapta a koronavírust

Forrás: ramonakiss/Instagram -
Lékai Máté Lékai-Kiss Ramóna COVID-19 koronavírus kézilabda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatánál egyre több a koronavírussal fertőzött játékos. Rodrigo Coralles után Lékai Máté, Blaz Blagotinsek és Kentin Mahé is elkapta a vírust.

A stábtagokat és a játékosokat csütörtökön este tesztelték. A kézilabdázók jól vannak, náluk szerencsére csak enyhébb tünetek jelentkeztek, azonban jövő hét péntekig még biztosan otthon kell maradniuk karanténban.

"A csapat vezetősége és az edzők közös döntése alapján szeretnénk pályára lépni szerdán Kielben a következő BL mérkőzésünkön. Ehhez hétfőn az utazó delegációnak újra negatív PCR tesztet kell produkálnia. Amint ennek a tesztelésnek az eredménye megérkezik, az eddig rendszernek megfelelően a Facebook oldalunkon tájékoztatjuk a szurkolóinkat." - olvasható a Veszprém honlapján.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.