Ködös reggelek, napos délutánok: ilyen időre készüljünk jövő héten

Forrás: Getty Images/iStockphoto/William Lee/William Lee -
eső időjárás előrejelzés köpönyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap erősen felhős, esős időre kell számítanunk. Most kiderül, hogy a jövőhéten is hasonló lesz-e az időjárás. 

A mai napon erősen felhős, az ország keleti felén borult lesz az ég. A Dunától keletre többfelé, a Dunántúlon csak elszórtan esőre, záporesőre. Párás lesz a levegő, foltokban tartós ködfoltok is lehetnek. 11 és 15°C között alakul a nappali hőmérséklet.

Jövőhéten csendes, őszi időjárás várható, reggelente egyre gyakrabban jelentkező köddel Forrás: Budavári Dóra

A jövőhét elején, hétfőn a Tiszántúlon előfordulhat kisebb eső, szitálás. Délnyugat felől egyre inkább felszakadozik majd a felhőzet, 15 és 20 fok közé erősödik a nappali felmelegedés - írja a Köpönyeg.

Kedden és szerdán reggel sokféle képződhet köd, amely a délelőtt folyamán feloszlik és többórás napsütés követi, fátyolfelhőkkel. Délután akár 17 és 18 fok körüli értékek is előfordulhatnak.

A hét második felében, csütörtökön és pénteken marad a kellemes, őszi időjárás. Reggelente egyre sűrűbben előfordulhat köd, amely akár napközben is megmaradhat. Csapadék nem várható, enyhe időnk lesz, bár a nappali felmelegedés egyre inkább csökken majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.