51 óvodában rendeltek el rendkívüli szünetet a koronavírus miatt

Forrás: MTI/Kormany.Hu -
rendkívüli szünet óvoda Operatív Törzs koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jelenleg 51 óvodában rendelt el rendkívüli szünetet az Operatív törzs.

Egymást érik a szigorítások a koronavírus miatt. Az operatív törzs eddig 51 ovodában rendelte el a rendkívüli szünetet. A szomszédos országokban sem lassul a járvány terjedése, így mindenkit arra kérnek, mérlegeljék, hogy halaszthatatlan-e most a külföldi utazás, illetve azt, hogy külföldön kívánják-e szabadidejüket eltölteni - mondta az országos tisztifőorvos az operatív törzs online sajtótájékoztatóján hétfőn.

Budapest, 2020. április 14. A kormany.hu által közreadott képen Müller Cecília országos tisztifőorvos a koronavírus-fertőzés elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján 2020. április 14-én. A fővárosi Pesti úti idősek otthonában 204 igazolt fertőzöttet tartanak számon, közülük tízen korábban, illetve az elmúlt napokban elhunytak. Minden olyan gyógyszer, amelyet a világban a koronavírusos megbetegedések kezelésére használnak, Magyarországon is rendelkezésre áll - közölte az országos tisztifőorvos. MTI/kormany.hu Forrás: MTI/Kormany.Hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.