Sokkos állapotban van a zebrán elgázolt ózdi férfi testvére

Forrás: Shutterstock -
gázolás Ózd zebra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész város gyászolja a 48 éves Pétert, akit Ózdon egy zebrán gázolt halálra egy fiatal sofőr. Akkora sebességgel haladt, hogy amikor elütötte a férfit, az 50 métert repült. Testvére sokkos állapotban van, amióta megtudta mi történt.

A 19 éves sofőr 80 kilométer per órás sebességgel haladt Ózd városában, és nem vette észre a zebrán áthaladó Pétert, aki éppen munkából tartott hazafelé. Olyan erővel csapódott neki az autójával, hogy az áldozat 50 métert repült. A súlyos balesetet nem élte túl.

Péter testvéréhez költözött Ózdra néhány éve, mivel elveszítette feleségét és gyerekét is. Itt akart új életet kezdeni. Testvére, László még most sem tudja felfogni a borzalmas tragédiát.

A fotó illusztráció. Forrás: Shutterstock

„Amióta megtudtam, sokkban vagyok, felfoghatatlan számomra, hogy meghalt. Ő volt a világ legrendesebb embere, ha volt egy falat kenyere, biztos, hogy a felét odaadta annak, aki kérte. Ózdon mindenki ismerte és szerette őt, az egész város gyászolja szegényt. Egyszerűen nem értem, hogy a gázoló miért nem állt meg a zebránál, főleg, ha látta, hogy valaki éppen átmegy. Borzasztó lesz az életem Péter nélkül, már most nagyon hiányzik„

– nyilatkozta a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.