Borzasztóan aggódik a család Pécsi Ildikóért: "A legnagyobb meccsét vívja"

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
gyász Pécsi Ildikó férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pécsi Ildikóért nagyon aggódik a család. A művésznő állapotáról fia nyilatkozott.

Pécsi Ildikó elvesztette férjét, és a gyásza nem enyhül. Szűcs Lajos olimpiai bajnok labdarúgó júliusban távozott az élők sorából, a művésznő egészségi állapota pedig sokat romlott azóta. Fia, Szűcs Csaba a Mokkában beszélt arról, hogy édesanyja most az élete meccsét vívja.

Pécsi Ildikó gyásza nem enyhül Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Legyengült és nincs kifejezetten jó állapotban. Én úgy látom, hogy édesanyám a legnagyobb meccsét vívja jelenleg a gödöllői házában. Jelesül azt, hogy akarja-e ezt az édesapám nélkül, vagy nem akarja. Fontos kimondani, hogy a jelen helyzetében egy hatalmas mérkőzés zajlik benne. Az összes létező, orvosok által igazolt problémának természetesen ez nem tesz jót, sem fizikailag, sem mentálisan. Ez rettenetesen megviseli. Vannak jó pillanatok, de azt kell mondanom, hogy legyengült, aggódunk érte nagyon" - idézi Szűcs Csaba szavait a Bors. A lapnak azt is elárulta, nehéz volt megjósolni, milyen hatással lesz édesanyjára férje elvesztése.

"Amikor édesapám elment, megtippelni sem lehetett, hogy az a mindent elsöprő, példaértékű szeretet és szövetség, ami köztük volt, és aminek egyik napról a másikra lett vége, vajon mekkora űrt hagy maga után édesanyám lelkében? Megmondom őszintén, amit okozott végül, arra nem lehetett felkészülni" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.