Szörnyű tragédia! Elvesztette barátnőjét VV Lóri: "Örökké szeretni fogom"

Forrás: Facebook/VV Lóri -
halál VV Lóri barátnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Lóri fiatal barátnője, Dóri balesetet szenvedett, ami után körülbelül egy hetet feküdt kómában. Az orvosok úgy döntöttek, hogy lekapcsolják a lányt a gépekről.

VV Lóri barátnője egy hete szenvedett balesetet, ami után már csak a gépek tartották életben a lányt. Eleinte volt remény arra, hogy Dóri agyi tevékenységei beindulnak, de az orvosok péntek reggel úgy döntöttek, hogy erre nincs esély. Csodó Lóránd összetört.

VV Lóri Forrás: Facebook/VV Lóri

"

Csütörtök este bent jártam Dórinál, de a maszk miatt még megpuszilni sem tudtam, a kesztyű miatt még a bőrét sem tapinthattam. Csak fogtam a kezét, és mondtam, mennyire szeretem, búcsúztam tőle..."

Blikknek
Örökké szeretni fogom, a lelkem egy része vele halt. Terveztük a jövőt, szinte láttam, ahogy a gyerekeink szaladgálnak a kertünkben és összeszorul a szívem, ha eszembe jut, hogy Dóri nemrég mondta, milyen boldognak érzi magát"Megoperálták és a szerveit mások kapják meg, másokban él tovább a szerelmem. Arról, hogy ez így legyen, nem a család döntött, és biztos vagyok abban, ő nem akarta volna, hogy kivegyék a szerveit..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.