Ada elárulta, így érzi jól magát: ez a reggeli rutinja

Forrás: Pintér Adrienn, Ada, Instagram -
reggeli rutin Pintér Adrienn Ada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ada elárulta, hogyan telnek a reggelei Németországban.

Ada otthonában is a harmóniára törekszik, pár szín dominál a berendezésben, kiegészítőkben. A nagyon modern, letisztult stílus távol áll tőle a lakberendezésben, sokkal jobban tetszenek neki az otthonos, kuckósabb lakások. Szereti, ha személyes dolgok veszik körül. Rajong a kiegészítőkért, különösen azokért, amik hozzájuk köthetőek. Ilyen pl. egy kézzel készített dísz vagy egy fotófal. Nincs kifejezetten álomotthona, de annak örül, ha van erkélyük vagy teraszuk. Designer bútor és bolhapiaci is jöhet, ha megtetszik neki és illeszkedik a meglévő bútoraikhoz, de horror árat semmiképp sem fizetne egy bútordarabért.

Pintér Adrienn, Ada Forrás: Pintér Adrienn, Ada, Instagram

„A laptopot szinte sosem használom, a telefonomon csillapítom a hírek utáni vágyat"
Adánál a reggeli rutin – mint minden más édesanyánál – a gyerekek iskolába indításával kezdődik. Uzsonnát készít, beágyaz, és csak ezután következik az, hogy kicsit magával foglalkozhat. Kényelmesen elhelyezkedik egy fotelben, iszik egy bögre teát, és közben először az e-maileket, üzeneteket nézi meg, majd a social media felületeket böngészi át, és általában innen kanyarodik át a hírekre. „Ódivatú vagyok? Eddig egyáltalán nem hallgattam podcasteket. Ám egy-egy adás kiváló lehet főzés és pakolás közben, ráadásul az Origo új Hírcastje pár naponta friss hírösszefoglalóval jelentkezik, így mindenképp ki fogom próbálni" – avat be minket mindennapjaiba a műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.