Az Örs vezér tér közepén fosztottak ki egy földön fekvő férfit - Videó

Forrás: Shutterstock -
rendőrség fosztogatás rablás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő eset történt néhány napja:  kiraboltak egy magatehetetlenül fekvő férfit az Örs vezér téren. 

"A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitányság kifosztás bűntett gyanúja miatt folytat eljárást egy férfi ellen, aki a gyanú szerint 2020. október 18-án 16 óra körül Budapest XIV. kerületében, az Örs vezér terén egy földön fekvő férfi nadrágzsebéből ellopta a mobiltelefonját" - írja a Police.hu

A feltehetően eszméletlenül fekvő áldozathoz a járókelők hívtak segítséget. A kiérkező rendőrök visszanézték az egyik közeli térfigyelő kamera által rögzített felvételt, amelyből kiderült, hogy miután az áldozat összeesett, egy másik férfi odalépett hozzá, és kivette a zsebéből a telefonját.

A zuglói nyomozók a kamerafelvételen felismerték a 23 éves elkövetőt, Sz. Carolt, akit 2020. október 19-én délután a bűncselekmény helyszínén elfogtak. Kifosztás bűntett gyanúja miatt kihallgatták, majd őrizetbe vették, október 22-én pedig le is tartóztatták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.