Esőre és párára és még ködszitálásra is kell készülni: ilyen lesz a következő napok időjárása

eső időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hét időjárása senkit nem fog boldogsággal eltölteni. 

Hétfő

Szürke novemberi időre számíthatunk. Erősen felhős, párás, foltokban ködös lesz a levegő. Eleinte inkább csak északkeleten, később több helyen várható eső, szitálás. 10 és 18 fok között alakul hőmérséklet - DNy-on lesz a melegebb idő. A délnyugati szél mérsékelt marad.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo


Kedd

Folytatódik az erősen felhősidő, a Dunától keletre akár nagyobb területen megmaradó ködfoltokkal. Szitálás, ködszitálás előfordulhat. 12 és 19 fok közötti értékeket mérhetünk - a derengőbb délnyugati tájakon lehet 20 fok közeli maximum.


Szerda és csütörtök

Párás, foltokban ködös, erősen felhős időre van kilátás. Kisebb eső, szitálás elszórtan fordul elő. Néhány fokkal már csökken a hőmérséklet.


Péntek

Marad a párás, rétegfelhős időjárás, de főleg északon, északkeleten már előbukkanhat a nap. Az ÉK-i szél megélénkül. 13-14 fok körül alakul a csúcsérték - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.