Ezt mondta Majka Curtis eltűnéséről - nem tudta leplezni érzéseit a rapper

Forrás: Majka Facebook -
Sztárban sztár Majka rapper Curtis botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt a Life.hu is megírta, Curtis eltűnt a Sztárban sztár próbáiról, az élő adásban sem szerepelt. Senkinek sem szólt tervéről, így a műsor készítői az utolsó pillanatig várták a rappert. Majka eddig hallgatott, most azonban elárulta, hogyan érez...

Curtis nem jelent meg a Sztárban sztár elődöntőjében, így a csatorna menet közben úgy döntött, kizárja a versenyből a hetekig eredményesen versenyző rappert.

Majka Curtis Forrás: Majka Facebook

A korábban drogfüggőségéről elhíresült sztár másnap elárulta, miért nem jelent meg a műsorban: édesapja irányi gyáyszával magyarázta tettét.

Voltak azonban, akik szerint a rapper nem a gyász, hanem egy újabb visszaesés miatt nem tudott megjelenni a TV2 képernyőjén.

A Blikk megkereste Majkát is, aki nem tudta leplezni csalódottságát az esettel kapcsolatban. Vajon mit jelenthetnek a szavai? Curtis ismét rossz útra térhetett?

"Ez az ő csatája, vívja meg ő. Nem tudok erre mást mondani"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.