Károly körúti horrorbaleset: a térfigyelő kamerák rögzítették, milyen pusztítást végzett az autó

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán -
Károly körút baleset autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap csapódott villanyoszlopnak a Károly körúton egy autó, a kocsi 17 éves sofőrje az életét vesztette. Kiderült, milyen pusztító útja volt az autónak az oszlopig: a térfigyelő kamerák rögzítették. 

Szörnyű baleset történt a Károly körúton vasárnap hajnalban: egy autó az oszlopnak csapódott, a 17 éves sofőrje pedig az éltét vesztette. Nem egyedül ült az autóban, később kiderült, hogy utasa egy 14 éves tinédzser volt, akit életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba. Azóta sikerült stabilizálni az állapotát, szüleit félután értesítették, ugyanis akkorra tudták azonosítani a fiatalt, iratok nem voltak nála.

Budapest, 2020. november 1. Villanyoszlopnak csapódott, összetört személygépkocsi a Károly körúton 2020. november 1-jén. Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A balesetet a térfigyelő kamerák rögzítették, az autó mindent letartolt, ami az útjába került. A sofőr miután áthajtott a piroson kidöntött egy lámpát, nekiment egy fának, majd kitört egy mázsás parkolásgátló kőtüskét, amit száz méterrel odébb, egy nyilvános vécé előtt találtak meg. Ezután csapódott az oszlopnak.

A pusztítás arra utal, jóval a megengedett sebesség fölött érkezett a kanyarba autójával a vezető, és egy pillanat alatt kicsúszhatott a kezéből az irányítás

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.