Müller Cecília: 28 éves beteg hunyt el koronavírusban

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
halál fiatal Müller Cecília koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt 24 órában 70 fővel nőtt a koronavírus következtében elhunyt betegek száma hazánkban, és 3581-gyel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma. Jelenleg 4417 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, akik közül 313-an vannak lélegeztetőgépen.

Müller Cecília az operatív törzs tájékoztatóján elmondta, a 70 új halálos áldozat között van egy 28 éves férfi is, aki tragikusan fiatalon hunyt el. Arról azonban sajnos nem tudtunk meg több információt, hogy volt-e bármilyen egyéb betegsége a koronavíruson kívül.

Eközben hétfőtől már az éttermekben, vendéglátóhelyeken és szórakozóhelyeken is maszkot kell viselni. Például a vendégeknek egy étteremben minden esetben maszkot kell hordaniuk, ha felállnak az asztaluktól.

Olyan vendéglátóhelyeken, büfékben, szórakozóhelyeken, ahol állva, illetve bárpultnál fogyaszt valaki ételt vagy italt, kizárólag a fogyasztás időtartamára leveheti a maszkot, de ha csak beszélget éppen, akkor viselnie kell.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.