Károly körúti tragédia: a Kismenők egykori sztárja ült a volánnál

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán -
Károly körút Kismenők gyász autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy írtuk, egy 17 éves fiú vezette azt az autót, ami vasárnap reggel a Károly körúton egy oszlopnak csapódott. A sofőr, akiről kiderült, hogy a Kismenők egykori sztárja volt, a helyszínen életét vesztette, utasát pedig kritikus állapotban szállították kórházba.

A fiatal fiú, Attila a TV2 Kismenők című műsorában tűnt fel, ahol Gáspár Laci Hagyd meg nekem a dalt című slágerével mutatta meg elképesztő tehetségét. A zsűriben ülő Hajós András tátott szájjal hallgatta a produkciót, a bírák nagyon ügyesnek vélték - írja a Blikk.

Szombaton néhány vallomás szerint születésnapi bulin vett részt, mások viszont azt mondják, hogy a barátaival otthon tartózkodott és egy halloweeni mulatságot tartottak.

A mentősök minden megtettek azért, hogy megmentsék az életét. Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Attila jogosítvánnyal nem rendelkezett, ám a buli után haza szerette volna vinni a 14 éves kis barátját. Kimerültek voltak, sietett, így nagy sebességre kapcsolt, ám a Károly körúton, az Astoriánál belerohant egy villanyoszlopba.

"Szeretnénk kérni a rendőrséget, hogy mutassa be nekünk a térfigyelő kamerák képeit! Csak úgy tudjuk elképzelni, hogy Attika kikerült egy járókelőt, és azért csapódott az oszlopba! Nem kérünk pénzt, nem kérünk kártérítést, csakis az igazság érdekel bennünket! Mindenképpen tudni szeretnénk, hogy mi történt" – nyilatkozta az egyik hozzátartozó.

Sokakban pedig azonnal felmerült a kérdés, hogyan történhetett mindez? Hogyan került hozzájuk az autó?

"Sokan vezetnek jogosítvány nélkül, de Attikának nem lett volna szabad megengedni, hogy volán mögé üljön. Sokkal többre lett volna hivatott, mint az a 17 év, amit eltöltött ezen a világon. Rendes gyerek volt, és nem szeretnénk, ha bárki is őt okolná a történtek miatt. Már csak abban bízhatunk, hogy a kis barátja felépül"– csuklott el az unokatestvérének hangja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.