Letartóztatták a Manchester United legendáját: bántalmazta a barátnőjét

Forrás: MTI/Kovács Tamás -
Wales focista bántalmazás Ryan Giggs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Letartóztatták Ryan Giggset, a Manchester United egykori labdarúgóját és a walesi válogatott szövetségi kapitányát, miután napvilágot látott a hír: bántalmazta barátnőjét.

A The Sun információi szerint a 46 éves Giggst letartóztatták, miszerint állítólag 39 éves barátnőjét bántalmazta. A szövetségi kapitányt hétvégén az otthonából vitték el a rendőrök a helyi rendőrkapitányságra, ahol kihallgatták. A Manchester United legendájának ügyvédei nyilatkoztak melyből kiderült, Ryan tagadja az ellene felhozott vádakat és természetesen mindenben együttműködik a hatóságokkal.

Forrás: MTI/Kovács Tamás

Egyelőre annyit lehet tudni az esetről, hogy vasárnap riasztották a rendőrséget egy házhoz , ahol egy 30-as éveiben járó nőt találtak könnyebb sérülésekkel, majd letartóztattak a futballistát, akit óvadék ellenében szabadon engedtek a további vizsgálatokig.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.