Meghalt Szita Bence nevelőapja: így teltek utolsó napjai

Forrás: Shutterstock -
halál gyász Gyöngyi Sándor Szita Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyolc évvel ezelőtt gyilkolták meg a 11 éves Szita Bencét. Az egyetlen ember, aki igazán szerette a fiú nevelőapja, Gyöngyi Sándor volt.

Szita Bence meggyilkolása az egész országot megrázta. A kisfiút egyetlen ember szerette szívből és igazán, a nevelőapja, Sándor, aki a napokban távozott az élők sorából.

A szomorú hírt Vujity Tvrtko tette közzé, aki megható sorokkal emlékezett meg a férfiról.

„Élete utolsó hónapjaiban Sándor mindent megtett azért, hogy teljesítse saját álmait, hogy annyit lásson a földi világból, amennyit csak lehet.

Amíg ereje engedte, rengeteget kirándult csodálatos lányával, Lillával, aki fogta a kezét, és aki mindvégig erős támasza volt. Életének utolsó szava is hozzá szólt: 'Szeretlek!' – mondta gyermekének, mielőtt végleg lehunyta szemeit."

- írja Tvrtko.

Szita Bence nevelőapukája 55 éves volt, és gyógyíthatatlan betegséggel küzdött.

"Nehéz volt az utad. A legnehezebb. S Te méltón mentél végig rajta. Az út végén pedig ott áll Bence kinyújtott karjaival, hogy miután itt, a földi létben elengedted Lillát, átölelhesd Őt. Most, hogy már örökre együtt lehettek! Isten Veled, Sándor, Isten Veled, EMBERÓRIÁS!"

- áll a szívszaggató bejegyzésben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.