Összejöttek? Gabriela Spanic sármos táncpartnere elszólta magát?

Forrás: tv2 -
Andrei Mangra szerelem Gabriela Spanic
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gabriela Spanic többször elárulta már, hogy szingli és vágyik a szerelemre. A nézők hetek óta találgatnak, vajon összejönnek-e sármos táncpartnerével. A fiatal művész titokzatosan fogalmazott..

Izzik a legevő a táncparketten Gabriel Spanic és Andei Mangra között. A világasztár mellett volt a táncművész akkor is, amikor elvesztette édesanyját. Andrei szinte ugyanakkor szakított kedvesével, így közösen segítették egymást átjutni a krízisen.

Gabriela Spanic Forrás: tv2

"Szerelmes vagyok, de jelenleg nincs párom"

- mondta titokzatosan Andrei, ezzel pedig óriási lavinát indított el. Rajongóik remélik, hogy fellángol a szerelem közöttük.

"Pokoli hét volt, amely még jobban összekovácsolt minket Gabrielával. Mindenben támogatjuk egymást, ott vagyunk a másiknak, ha szükség van rá, és azt gondolom, ez a bensőséges viszony a táncunkon is egyre jobban látszik. Fontos, hogy mindent őszintén meg tudunk beszélni, akkor is, ha az fájdalmas" - fogalmazott a Blikknek a táncos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.