Brutálisan összevertek egy idős embert a 148-as buszon - Videó

idős emberek BKK verekedés támadás busz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még 2018. májusában történt az eset, vádat azonban most emeltek a két elkövető ellen, akik különös kegyetlenséggel megvertek egy idős férfit. 

A Fővárosi Főügyészség életveszélyt okozó testi sértéssel vádol 51 éves és egy 23 éves férfit, akik 2018. május 7-én összevertek egy utast a 148-as buszon. A verekedés azt követően tört ki, hogy a többszörösen visszaeső vádlottak a buszra való felszállásuk idején nem várták meg, míg a leszállni szándékozó utasok elhagyják a gépjárművet, hanem erőszakosan feltolakodtak.

Egy babakocsival leszálló nő szóvá tette, majd egy idős úr is, aki az egyik busz ajtaja melleti ülésen utazott. A busz ezt követően elindult, majd a vádlottak szidalmazni kezdték az idős urat, akit aztán leköptek és életveszélyesen megvertek.

"A nyomozásban kirendelt igazságügyi orvosszakértő a megvert férfinél – egyéb sérülései mellett – életveszélyes állapotot eredményező fejsérülést is megállapított, ezért a támadóknak 2-től 8 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt kell felelniük a Fővárosi Törvényszéken" - írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.