Koronavírus: már 9 helyet be is zártak Budapesten a szabályok megszegése miatt

dreamstime -
Budapest koronavírus kijárási korlátozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság célirányosan ellenőrzi a védelmi intézkedések betartását. Szombaton a kijárási korlátozásra és az éjszakai szórakozóhelyekre fókuszáltak.

A tapasztalt szabálytalanságok miatt a BRFK 2020. november 7-én estétől vasárnap hajnalig a főváros V. és VII. kerületében összesen kilenc üzlethelyiséget zárt be 14-14 napra. A maszkviselés szabályainak megsértése miatt 38 emberrel szemben helyszíni bírságot alkalmaztak, 11 szabálysértési eljárást indítottak. A kijárási korlátozás megsértése miatt egy embert jelentettek fel.

A rendőrök természetesen akkor is intézkedtek, amikor a védelmi intézkedéseken túl más jogsértést tapasztaltak. Elfogtak egy körözés hatálya alatt álló személyt és egy ittas vezetőt. Bűncselekmény gyanúja miatt három embert állítottak elő: kettőt közlekedési bűncselekmény, egyet ittas vezetés miatt - írja a Police.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.