Zárt kapus meccsek: az MLSZ visszatéríti a válogatott mérkőzések árát

Forrás: AFP/Attila Kisbenedek -
MLSZ jegy visszatérítés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) a koronavírus terjedését korlátozó hétfőn bejelentett szabályok miatt visszafizeti a magyar válogatott soron következő mérkőzéseire szóló jegyek árát.

Az MLSZ honlapján közölte, a nézők nélkül, zárt kapuk mögött rendezett válogatott mérkőzések esetén a jegyek árát visszatérítik. Közelményüket nem sokkal azt követően tették ki, hogy Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn bejelentette a szigorú korlátozásokat, köztük pedig azt is, hogy - amennyiben az Országgyűlés megadja a kormány számára a rendkívüli felhatalmazást - kedd éjféltől, sportmérkőzéseket csak zárt kapuk mögött lehet megrendezni, szabad téren az egyéni sportolás megengedett, ám az amatőr csapatsport tilos.

Forrás: AFP/Attila Kisbenedek

A magyar csapat csütörtökön csap össze az izlandi válogatottal az Eb-részvételért, majd a Nemzetek Ligájában a szerbekkel és a törökökkel játszik a Puskás Arénában. Az Európai Labdarúgó Szövetség korábbi döntése értelmében a nézőtér harminc százalékát használhatták volna ki a szurkolók - írja Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.