Kiderült, mi az orvosszakértő véleménye a bántalmazott Orosz Bernadett sérüléseiről

Orosz Bernadett K. István orvosszakértő ítélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre kiderült az orvosszakértő véleménye Orosz Bernadett sérüléseivel kapcsolatban. A tegnapi tárgyaláson a feltételezett gyanúsított, K. István ügyvédje is megszólalt. 

Ahogy azt korábban megírtuk, Orosz Bernadettet brutálisan összeverte nyugalmazott katonatiszt párja. A nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy nem lehetett ráismerni.

Az ügy azóta is bonyolódik: a férfi az áldozattól ötmillió forintos kártérítést követel, személyiségi jogainak megsértése miatt. Ez véleménye szerint abban merült ki, hogy Bernadett kiírta a támadója teljes nevét abban a posztban, amiben elmondta, hogy mit tett vele.

Tegnap lezajlott a K. István által indított személyiségi jogi pernek a második felvonása a Miskolci Törvényszéken, ahonnan a feltételezett gyanúsított távol maradt.

A bántalmazási ügyben megszületett az orvosszakértő véleménye Orosz Bernadett sérüléseiről, amelyekről megállapították, hogy az áldozat sérülései az orrcsont hajszáltörésén kívül nyolc napon belül gyógyultak

- írja a Ripost.

A tárgyaláson K. István ügyvédje is megszólalt.

„Egy elmeorvos szakértő ebben az ügyben is fogja vizsgálni Istvánt amiatt, hogy azok a jelzők igazak lehetnek-e rá, amikkel Bernadett illette őt korábban. De István bizonyítani fogja azt is, hogy mekkora sérelem érte, rengeteg halálos fenyegetést kapott, atrocitások érték, leköpték az utcán, és a fiát is megfélemlítették. S bizonyítani fogja azt is, hogy az állításával szemben Bernadett az osztálytalálkozóra önszántából kísérte el" - mondta dr. Visontai Csongor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.