Koronavírus: a Cinema City valamennyi mozija határozatlan időre bezár

Cinema City mozi bezár szigorítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A koronavírus terljedése miatt bevezetett intézkedések értelmében a Cinema City is bezárja a magyarországi mozijait. 

"Természetesen követjük a kormányzati intézkedéseket, mert számunkra is a legfontosabb a nézőink és a dolgozóink egészsége. Ugyanakkor szomorú, hogy idén másodszor kell elbúcsúznunk a mozilátogatóktól. Bízunk abban, hogy hamarosan friss nemzetközi és magyar filmkínálattal, mérsékeltebb járványügyi körülmények mellett találkozhatunk majd velük. Ha a járványhelyzet és a mozis piac is normalizálódik, abban bízunk, hogy az idei elhalasztott nagy premiereket mihamarabb be tudjuk pótolni, ehhez a biztonságos mozizást – ahogyan eddig is -, a továbbiakban is biztosítani fogjuk" - mondta Buda Andrea, a Cinema City marketing és PR igazgatója.

Az online vásárolt jegyek árát a Cinema City visszautalja, a pénztárnál megvásárolt belépőket a blokk és a jegy felmutatása után a mozivezető irodájában fizteik vissza. Ha a blokk nincs meg, csak a mozijegy, akkor 90 napos rendkívüli felhasználású jegyet biztosítanak. A be nem váltott ajándékjegyek érvényességét az újranyitás dátumától számított plusz fél évre meghosszabítják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.