Phil Collins exneje állítja, hogy a zenész 1 évig nem fürdött

Phil Collins válás Orianne Cevey
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb információk láttak napvilágot Phil Collins és egykori neje, Orianne Cevey kapcsolatáról. A volt feleség durva dolgokat állít. 

Ahogy azt korábban megírtuk, Phil Collins és Orianne kapcsolata mindig is viharos volt. Először 1999-ben házasodtak össze, majd 9 év múlva, 2008-ban elváltak. A botrányos válás ellenére 2016-ban újra egymásra találtak és folytatódott a viszony. Néhány héttel ezelőttig harmonikus kapcsolatban éltek, legalábbis Phil Collins szerint, ám nemrég borult a bili.

Az énekes nemrég jött rá, hogy gyermekei anyja augusztusban titokban férjhez ment.

A nő legújabb választottja a 31 éves Thomas Bates, akivel augusztus 2-án, Las Vegasban házasodtak össze, majd beköltöztek Collins Miamiban lévő otthonába. A zenész azonban úgy véli, Obrianne-nak semmi keresnivalója a házában, ezért bírósági úton próbálja eltüntetni őket.

Forrás: Neale Haynes

A bírósági iratokból azonban olyan információk láttak napvilágot, amelyekre senki sem számított. Obrianne kiteregette a szennyest, és elárulta: Collins az utóbbi időben teljesen kibírhatatlanná vált, aki nem csak, hogy rászokott a fájdalomcsillapítókra, végtelenül igénytelenné vált, és 1 teljes évig nem fürdött. A szagától nem lehetett megmaradni a házban - írja a News.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.