Egy elhunyt nőt szállított, amikor megállt egy gyorsétteremnél a halottaskocsi

Forrás: facebook.com/deborahcarlisle -
halottaskocsi halott gyorsétterem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzasztóan morbid dolognak lehettek szemtanúi nemrég az angliai Aylesfordban található McDonald's gyorsétteremnél az emberek. Egy halottaskocsi állt be ugyanis a parkolójába.

Miután a halottszállító leparkolt, az egyik sírásó ráérősen besétált a gyorsétterembe, majd nem sokkal később egy zacskó finomsággal tért vissza. Az autóba visszaszállva pedig komótosan elfogyasztotta a vásárolt reggelijét.

Deborah Carlisle, szemtanú fényképei az esetről Forrás: facebook.com/deborahcarlisle

Már önmagában ez is elég furcsa, de ha megtudjuk, hogy a halottaskocsi hátsó részében, mindeközben ott feküdt egy elhunyt édesanya, akkor már felháborítóvá válik a gyorsétterembe beugró férfi esete - írja a Mirror.

A temetkezési vállalkozás vezetője, Sanjay Shah megvédte a sírásót. Állítása szerint a férfi cukorbeteg, tehát nem telhet el túl sok idő két étkezés között, mivel ebben az esetben annyira leeshet a vércukorszintje, ami akár életveszélybe is sodorhatja őt. Ezért álltak meg a gyorsétteremnél.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.