Tömegverekedés alakult ki egy bárban az utolsó szabad estén Budapesten

Forrás: Shutterstock -
rendőrség tömegverekedés Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedd este még sokan kimozdultak, hiszen akkor még 11-ig nyitva voltak a kocsmák, szórakozóhelyek. Csakhogy egy Erzsébet körúti bárban elszabadultak az indulatok, és hatalmas tömegverekedés alakult ki.

Egy utolsó görbe estére csábították a fiatalokat a szórakozóhelyek, ugyanis kedd éjféltől erre már nincs lehetőségünk a koronavírus miatt bevezetett korlátozások miatt.
Sokan igyekeztek megadni a módját az utolsó szabad este megünneplésének. Az egyik Erzsébet körúti bárban azonban a fiatalok között vita alakult ki, ami tömegverekedéssé fajult.

„Annyi rendőrautó volt, hogy még a villamos útját is elállták. Az egyik szemtanú azt mondta, hogy egy fiatal lány miatt alakult ki a verekedés, aki a barátjával és a társaságukkal volt lent a helyszínen. A másik brigád támadt rájuk valamiért, amibe mások is becsatlakoztak. Összesen több mint 10 ember ütötte egymást, valaki pedig még paprikaspray-vel is befújt" – mesélte a Borsnak egy lány, aki ott volt.

Teljesen szétverték a bárt, a verekedés még az utcán is folytatódott. A rendőrök öt embert állítottak elő.

Teljesen szétverték a bárt, a verekedés még az utcán is folytatódott (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

„A BRFK VII. Kerületi Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett garázdaság bűntett miatt indított eljárást, mely során három férfit és két nőt hallgattak ki gyanúsítottként. A verekedésben részt vevők közül ketten könnyű sérülést szenvedtek, más az eset során nem sérült meg. Az eljárást a kerületi rendőrkapitányság a gyanúsítottak szabadlábon hagyása mellett folytatja" – mondta el a BRFK kommunikációs osztálya.
A helyszínre érkező mentők két nőt vittek be a kórházba könnyebb sérülésekkel az Országos Mentőszolgálat beszámolója szerint.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.