Szabó Ádám és Curtis barátságának sokan nem örülnek - Ádám rajongói erre kérték a rappert

Forrás: Szabó Ádám/Instagram -
Szabó Ádám rajongó barátság Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Ádám nem csak a Sztárban sztár első helyét nyerte el bravúros teljesítményével, hanem egy életre szóló barástágot is kötött Curtissel - utóbbi miatt sokan aggódnak...

Szabó Ádám közösségi oldalán megható szavakkal mesélt arról, hogy egy igazi bartára lelt a Sztárban sztár felvételei alatt. Ez a személy pedig Curtis, akire az énekes, állítása szerint mindenben számíthat.

Ne feledjétek, akinek barátai vannak, nem lehet felesleges. És az sem elhanyagolandó, hogy aki barátot talál, kincset talál!

Akadnak azonban olyanok, akik nem nézik jó szemmel ezt a barátságot. A rapper drogos és botrányos múltja miatt féltik az énekest.

Szabó Ádám Forrás: Szabó Ádám/Instagram

„Szerintem csak lehúzod majd ezt az Ádi gyereket. Biztos jól befolyásolható. Csak ne szoktasd rá semmire, ha van egy kis szíved... Aztán nehogy megbánd Ádám ezt a barátságot, mert egy napon fognak emlegetni vele" - írta aze egyik rajongó a bejegyzéshez.

"Ő egy olyan ember számomra, akiről tudom, hogy ha hajnali háromkor hívom fel, akkor is felveszi a telefont és ott van számomra. Biztos, hogy sokat lazultam, de sosem tennék olyat, amely miatt a szüleim ne lennének rám büszkék, szóval én alapvetően mindig is jófiú maradok" - mesélte a Blikknek Ádám.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.