Horváth Éva gyerekkorában alig látta az édesapját

Forrás: Instagram -
gyerekkor Horváth Éva Farm VIP
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Éva múltbéli emlékei miatt merte elvállalni a Farm Vip műsorát.

Komolyan meg kellett fontolnia Évának, amikor elvállalta a TV2 felkérését, hogy szerepeljen a Farm VIP műsorában. Kisfiától, Kristóftól is el kellett szakadnia ugyanis erre az időre.

Horváth Éva Forrás: Instagram

"Rögtön eszembe jutott, hogy az apukám tengerész volt, néha hónapokig, sőt akár fél évig vagy egy évig nem láttam. Az sem volt ritka, hogy anyukám kiutazott hozzá, és addig a nagyiéknál voltam. Imádtam hozzájuk menni, semmilyen rossz érzés vagy lelki sérülés nem maradt bennem. Egy nagymama ráadásul teljesen másképpen áll az unokájához, mint egy anyuka. Folyamatosan mentünk játszani, állandóan kényeztetett. Végül is ezek az élmények győztek meg arról, hogy elvállaljam a felkérést." – mesélte a modell a holnap megjelenő HOT! magazinban, melyben arról is beszél, hogy a gyermeke kivel volt, amíg ő részt vett a Farm VIP forgatásán, illetve miért kezdtek potyogni a könnyei a műsor végeztével...

A HOT! Magazin digitális száma ITT található.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.