Hosszú Katinka pánikrohamot kapott a medencében - nagyon megviselte őt a koronavírus okozta helyzet

Forrás: MTI/Kovács Tamás -
medence pánikroham Hosszú Katinka koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinkát nagyon megviselte a koronavírus okozta helyzet.

Nincs formában Hosszú Katinka, akit a rendszeres versenyzés tartott lendületben és formában. A koronavírus miatt azonban nem csak az olimpiát, de a legtöbb versenyt is elhalasztották. Katinka igyekezett elterelni a figyelmét, pihent és nyaralt, ám folyamatos lelkiismeretfurdalással küzdött közben.

Hosszú Katinka is vízbe ugrik péntek este Forrás: MTI/Kovács Tamás

"Éveken át már-már megközelíthetetlen voltam, viszont az elmúlt hónapokban nem történt semmi, márpedig nekem az állandó versenyzés adta a sikereket, a pofonokat és a további motivációt.

Röviddel az intenzív edzések elkezdése után, életemben először, pánikrohamot kaptam. Erős szorítást éreztem a mellkasomban, alig kaptam levegőt, ki kellett szállnom a medencéből, elég ijesztő volt.

Az utóbbi hónapokban rengeteget vívódtam, nekem nem tett jót a leállás. ...Megviselt ez a kényszerű pihenő, főleg lelkileg. Próbáltam a jó oldalát nézni, kikapcsolódni, nyaralni, de közben folyamatos lelkifurdalással küzdöttem" - mesélte az Iron lady, írta meg a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.