Újabb ok, amiért nem lesz kedvünk kilépni az utcára: csak, ha muszáj

Forrás: Thinkstock -
hidegfront időjárás November fagy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hidegfront hoz mínuszokat az elkövetkező napokban, úgy néz ki, lassan tényleg itt a tél. 

Csütörtök


Estig rétegfelhős lesz az ég, és főleg az Alföldön kevés napsütés is kialakulhat. Estétől aztán északnyugat felől szórványosan várható eső. Késő estétől megerősödik, nyugaton viharossá fokozódik az ÉNy-i szél. A hőmérséklet csúcsértéke 6 és 12 fok között alakul.


Péntek


Eleinte délnyugaton és keleten még lehet csapadék, majd - a sokfelé erős, olykor viharos északnyugati szél hatására - csökken a felhőzet. Lehűlés valószínű: délután már csak 7 fok körüli értékeket mérhetünk.


Hétvége


Mindkét nap többórás napsütésre van kilátás, vasárnap több fátyolfelhővel. Fagyosak lesznek a reggelek, és napközben is hűvös idő lesz: a legalacsonyabb hőmérséklet -6 és 0 fok között alakul, délutánonként 5 fok körüli értékeket mérhetünk. A délnyugati szél gyenge marad.


Hétfő


Erősen megnövekszik a felhőzet, de inkább csak északon, északkeleten lehet gyenge eső. Reggel -3, délután +6°C körül alakul a hőmérséklet - olvasható a Köpönyegen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.