Szexet ajánlottak az idős férfinak, aztán pedig kirabolták

Forrás: Shutterstock -
szex rendőrség rablás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy idős kalocsai férfi tett bejelentést a rendőrségre 2020. november 17-én 23 órakor, mivel kirabolták. A kalocsai nyomozók egy órán belül azonosították, és elfogták a gyanúsítottakat.

A rabláskor, csengetésre nyitott kaput a sértett férfi, két fiatal nőnek, akik szexuális szolgáltatást ajánlottak neki. Az idős ember elutasító volt a nőkkel, akik ezért a kaput benyomva próbáltak bejutni az ingatlanba. Dulakodás alakult ki, végül az egyik nő beszaladt a házba, és a fogasról levette a sértett táskáját. A tettes a zsákmánnyal együtt próbált távozni, de a férfi útját állta. Ismét dulakodtak, eközben az elkövető pofon vágta áldozatát, majd társával együtt elmenekült a helyszínről. A táskában benne volt a sértett pénztárcája, személyes iratai, bankkártyája és hozzávetőleg 50.000 forint - írja a Police.hu

Forrás: Shutterstock

Az egyenruhások egy óra alatt beazonosították a rablással gyanúsítható helyi lakosokat, egy testvérpárt. A rendőrök átkutatták a gyanúsítottak lakását, ahol – a készpénzen kívül – minden lopott tárgy előkerült. A 28 és a 27 éves nőket előállították, és rablás bűntett elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. Mindketten beismerő vallomást tettek.

Az idősebb nőt – aki a lopott tárgy megtartása érdekében bántalmazta a sértettet – őrizetbe vették a nyomozók, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A fiatalabb gyanúsított jelenleg szabadlábon védekezhet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.