Gusztustalan tréfát űztek a mentőkkel: hasba szúrt nőhöz riasztották őket, de a sérült sehol nem volt

mentők téves riasztás riasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mentők dolgozóinak a járvány kitörése óta megnövekedett a feladata, ebben a különlegesen leterhelt időszakban még gusztustalanabb az, amit velük tettek: több egységet riasztottak egy meg nem történt sérüléshez. 

"ÍZLÉSTELEN ÉS VESZÉLYES TRÉFÁT ŰZTEK, EZÚTTAL A FŐVÁROSI MENTŐKKEL!

A mentők mostanában átlagosan 3500 mentési feladatot és több mint 10.000 mintavételt végeznek el naponta,

azonban még mindig akad, aki a hatalmas leterheltség ellenére is szívesen csinál bohócot az életmentőkből. Tegnap délután például

hasba szúrt nőhöz kérték a mentők segítségét a XIII. kerületbe, ahova azonnal több egységet is riasztott a mentésirányító.

A mentők perceken belül helyszínre értek de hosszas tájékozódás után sem találtak sérültet, a bejelentő pedig elérhetetlenné vált. Az életmentők, miután rájöttek, hogy csak ízléstelen tréfáról van szó, elhagyták a helyszínt és azonnal valós feladatok ellátására indultak tovább" - írta Facebook-oldalán az Országos Mentőszolgálat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.