A Star Academy tehetségkutató egykori felfedezettjét, Kertész Ivánt – fiatal kora és kitűnő egészségi állapota ellenére is - utolérte a koronavírus, de már lábadozik. Az énekes közösségi oldalán tudatta rajongóival mindezt.

A Star Academy egykori felfedezettje is elkapta a koronavírust, erről a közösségi oldalán tájékoztatta a rajongóit. 

"Sziasztok! Sajnos engem is elért a Covid, ezért egy teljes hét betegség után megkezdtem a 10 napos karantént, mivel pozitív lett a tesztem. A szerencsések közé tartozom, ugyanis az utóbbi napokban már semmilyen tünetet nem produkálok. A rengeteg szabadidőt, amit Covid komámtól kaptam, igyekszem hasznosan eltölteni. Végre van időm egy teljes Bródy, Zorán, Presser koncertet végignézni, amelyekből rengeteg erőt és inspirációt gyűjtök. Na meg gondoltam egyet és a kis lakásomat karácsonyi hangulatba öltöztettem. Így próbálok nem megőrülni a szobafogságom alatt. Mindenki vigyázzon magára, szeretteire, hogy mihamarabb újra találkozhassunk" - írta a Facebook-oldalán.

Kertész Iván bár nem tudja, hogy mikor állhat színpadra ismét, de ezt az időt is próbálja karrierje építésére fordítani. Jelenleg a második lemezének anyagán dolgozik, pár hete pedig egy videóklipes dallal rukkolt elő.