A TV2 fiatal sztárját is ledöntötte a lábáról a koronavírus

TV2 Star Academy koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Star Academy tehetségkutató egykori felfedezettjét, Kertész Ivánt – fiatal kora és kitűnő egészségi állapota ellenére is - utolérte a koronavírus, de már lábadozik. Az énekes közösségi oldalán tudatta rajongóival mindezt.

A Star Academy egykori felfedezettje is elkapta a koronavírust, erről a közösségi oldalán tájékoztatta a rajongóit.

"Sziasztok! Sajnos engem is elért a Covid, ezért egy teljes hét betegség után megkezdtem a 10 napos karantént, mivel pozitív lett a tesztem. A szerencsések közé tartozom, ugyanis az utóbbi napokban már semmilyen tünetet nem produkálok. A rengeteg szabadidőt, amit Covid komámtól kaptam, igyekszem hasznosan eltölteni. Végre van időm egy teljes Bródy, Zorán, Presser koncertet végignézni, amelyekből rengeteg erőt és inspirációt gyűjtök. Na meg gondoltam egyet és a kis lakásomat karácsonyi hangulatba öltöztettem. Így próbálok nem megőrülni a szobafogságom alatt. Mindenki vigyázzon magára, szeretteire, hogy mihamarabb újra találkozhassunk" - írta a Facebook-oldalán.

Kertész Iván bár nem tudja, hogy mikor állhat színpadra ismét, de ezt az időt is próbálja karrierje építésére fordítani. Jelenleg a második lemezének anyagán dolgozik, pár hete pedig egy videóklipes dallal rukkolt elő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.