Ismét botrány Curtis körül - egy évre eltiltották a futsaltól

Forrás: Deák András/sajtoszoba.tv -
futsal Curtis eltiltás botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint arról a Life.hu is beszámolt, Curtis a második meccsén piros lapot és eltiltást kapott. Kiderült, súloysabb az ügy, mint mondták...

Egy évre tiltották el Curtist második futsal mérkőzésén. A rapper azt állította, hogy egy fiatal játékos társa védelmére kelt, aki ellen támadólag léptek fel meccs közben. Kiderült azonban, hogy puszta védelem miatt nem tiltanak el egyetlen játékost sem egy évre.

Sztárban sztár 7. Curtis Forrás: Deák András/sajtoszoba.tv

"Az Újpest Futsal Club SE sportszervezet részéről Széki Attila játékos a 15§2/b és a 21§2/b megszegése miatt, valamint a 9§1/d/3 alapján 2021.11.20-ig minden, a labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől eltiltva" - olvasható az MLSZ Budapesti Igazgatóságának legfrissebb fegyelmi határozatában.

A hozzáértők szerint azok szegik meg a fent említett paragrafusokat, akik leköpik ellenfelüket, lefejelik a másikat, ököllel, kézzel, tenyérrel, könyökkel vagy térddel ill. bármilyen tárggyal megütik vagy megkísérlik. Ezek valamelyikét követhette el Curtis, illetve a játékvezető ellen is támadólag léphetett fel - írta meg a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.