Újabb információk derültek ki VV Fanni feltételezett gyilkosáról - túl sok a véletlen egybeesés

Forrás: Blikk -
gyilkosság halál eltűnés tárgyalás VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vádlott, B. László utoljára azt ígérte barátjának, hogy 2017. november 20-ig bezárólag visszafizeti neki milliós tartozását. Ez épp az a nap, amikor Novozánszki Fanni végleg eltűnt.

Újabb furcsa részletek láttak napvilágot az egykori valóságshow-hős, Novozánszki Fanni gyilkossági ügye kapcsán. A hétfői tárgyaláson az emberöléssel vádolt B.László egy régi barátja azt állította, hogy az egykori kajakosnak közel két millió forintot adott kölcsön, és a sok noszogatás hatására végül B. László VV Fanni eltűnésének a napját tűzte ki a törlesztésre.

Bár furcsa egybeesés, a vádlott három éve azt állítja, hoogy nem lopott pénzt Fannitól, és nem is végzett vele.

Novozánszki Fannit 2017 novembere óta nem találják, a megölésével B. Lászlót gyanúsítják. Forrás: Blikk

Nem ez volt az egyetlen furcsaság a tárgyaláson. Fanni barátnői a korábbi tanúvallomásaikban az állították a Fővárosi Törvényszéken, hogy a lány sosem ivott és drogozott szívritmuszavara miatt, Fanni takarítónője azonban egészen mást állít.

"Fanni hűtőjében mindig volt pezsgő, és volt olyan is, hogy füves cigi maradványát találtam az erkélyen. Én magam nem láttam soha, hogy alkoholizál vagy drogozik, lehet csak a kuncsaftoknak volt bekészítve, de azt a saját fülemmel hallottam, hogy a telefonba azt mondja valakinek, hogy "Imádok pezsgőzni"

-mondta K. Ibolya.

Ez a vallomás alátámasztja B. László állítását, miszerint Fanni barátnője, B. Erika hívta őt oda, hogy segítsen Fannin, mert túlitta és túlszívta magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.