Több fiatal is van az elhunytak között: ilyen alapbetegségekkel rendelkeztek

Forrás: Shutterstock -
halál áldozat koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legfrissebb adatok szerint ezúttal 135 beteg vesztette életét a koronavírusban, így az elhunytak száma 4 364 főre emelkedett. Voltak fiatalabban is az áldozatok között. 

Habár többségében időse, krónikus betegek a koronavírus áldozatai, fiatalabbakat is érinthet veszélyesen a betegség, és abból a korosztályból is követelt már halálos áldozatokat a vírus. A legfrissebb adatok szerint 135-tel nőtt az áldozatok száma, ezzel az elhunytak száma 4 364 főre emelkedett.

Az elhunytak száma 4 364 főre emelkedett - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

A koronavírus legutóbbi áldozatai között a Koronavírus.gov.hu-n közzétett adatok szerint szerepel egy 31 éves férfi, akinek krónikus veseelégtelensége, cukorbetegsége és érszűkülete volt, egy 39 éves nő, aki melanomáva és tüdõdaganattal küzdött, valamint egy 32 éves nő, aki akut légzési distressz szindrómával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.