Ekkor lesz Benkő László temetése: rengetegen szeretnének tőle búcsút venni

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd -
búcsú temetés Omega Benkő László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Benkő László hosszú betegség után hunyt el. Az Omega legendás zenészét rengetegen gyászolják, és sokan szeretnének tőle búcsút venni, a szabályozások miatt azonban erre sajnos személyesen nem lesz lehetőség. 

A 77 évesen elhunyt Benkő Lászlótól sokan szeretnének búcsút venni, és habár azt már a családtagok tudják, mikor lesz a legendás zenész temetése, sajnos arra még nem találtak megoldást, hogyan követíthetnék a szertatást. Személyesen ugyanis a vírushelyzet miatt csak a szűk család lehet ott. December 2-án a Farkasréti temetőben helyezik örök nyugalomra Benkő Lászlót.

December 2-án helyezik örök nyugalomra Benkő Lászlót Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

"

Még nem tudom pontosan, hány fő lehet jelen, de 15 ezren jelentkeztek be, hogy szeretnének elbúcsúzni aputól.

Ripostnak

"A sírhelyet a főváros biztosítja, a temetést pedig az állam. Ez egy csoda, hogy apám a művészetével és a szerethetőségével elérte, hogy a politika helyett egy pillanatra semmi más ne legyen fontos, csak a szeretet és a tisztelet" - tette hozzá. Elárulta, Lukács Sándor, Bródy János, Frenreisz Károly és a három Omegás biztosan beszédet mondanak a búcsúztatón.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.