Döbbenetes átalakulás: több mint 25 kilót fogyott a TV2 sztárja

TV2 fogyás Dancing with the Stars Győrfi Dániel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Négy hónapja naponta több órát próbálnak a Dancing with the Stars táncosai, testükön pedig jól látszik a kemény munka. A legdurvább átalakulás egyértelműen Győrfi Danié: 25 kilótól szabadult meg és teljesen átalakult a teste - írja a Bors.

"Sokan nem is tudják, hogy milyen nagy átalakuláson mentem át, ami csak részben köszönhető a Dancing with the Starsnak. Hónapokkal ezelőtt testépítéssel próbálkoztam. Ennek érdekében testtömegnövelésbe kezdtem, sokat edzettem, izomnövelés volt a cél, de sajnos menet közben leálltam az edzésekkel, és ennek következtében a súlyom gyorsan növekedni kezdett, mire elértem a 100 kiló feletti súlyt, éreztem, hogy rossz irányba változom. Igyekeztem megfordítani a folyamatot, diétáztam, a karanténban kivitelezhetô sajt testsúlyos edzésre váltottam, és ekkor jött a tánc az életembe, ami nagyon jót tett az alkatomnak. Olyan helyeken nőttek izmaim, ahol előtte sosem voltak, szépen leszálkásodtam. Több mint 25 kilót fogytam" - mondta a lapnak Győrfi Pál fia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.