Napokkal ezelőtt tűnt el az Atlanti-óceánon - így találták meg a 62 éves férfit és hajóját

Forrás: Shutterstock -
hajó eltűnt Atlanti-óceán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felborult hajójába kapaszkodva találtak rá a napok óta eltűnt floridai férfira.

A 62 éves Stuart Bee péntek délután indult útnak 10 méteres hajójával Cape Canaveral kikötőjéből. A hatóságokat szombaton értesítették, miután a férfi nem tért vissza - írja a BBC.com. Végül egy arra haladó konténerhajó talált rá a város partjaitól mintegy 138 kilométer távolságra. Az Angeles nevet viselő hajó legénysége mentőövet dobott a férfinak és értesítették az amerikai partiőrséget, hogy segítsenek a mentésben.

Napokkal ezelőtt tűnt el az Atlanti-óceánon a 62 éves férfi Forrás: U.S. Coast Guard

David Mecallef, a parti őrség szóvivője a helyi sajtónak elmondta, hogy a floridai Stuart Bee úgy döntött, egy-két éjszakát a hajóján fog tölteni. Szombatra virradó éjszaka arra ébredt, hogy kabinját elárasztotta a víz. A hajó gyorsan süllyedt, a víz a férfit kilökte az első ablakon. Az elsüllyedő hajó kiálló orrába kapaszkodva talált rá a konténerhajó nem sokkal vasárnap napfelkelte után.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.