Ahogy arról mi is hírt adtunk,Kis Grófo egy héttel ezelőtt kórházba került, miután a koronavírus szövődményeként kétoldalú tüdőgyulladása lett, és magas lázzal küzdött.

A mulatós zenész kétoldali tüdőgyulladást kapott és magas láz gyötörte, mostanra viszont szinte teljesen meggyógyult, és lassan haza mehet a kórházból! Kis Grófo hirtelen lett rosszul, így nem volt kérdés, hogy kórházi kezelésre szorul.

„Egyedül voltam egy kórteremben, távol a családomtól, a szeretteimtől. Az első két nap pokoli volt, ha nem látott senki, sírva fakadtam. A hitembe kapaszkodtam és a családom iránt érzett szeretetbe. Hála Istennek most már sokkal jobban vagyok. Hétfő délelőtt még várt rám egy tüdő-CT, most várom az eredményét, de nagyon bizakodó vagyok, jónak tűnnek az eredmények" – kezdte a Ripostnak a mulatóskirály.

„Otthon, a családom körében sokkal gyorsabban gyógyulnék, de természetesen elfogadom, ha az orvos szerint még néhány napot maradnom kell. A lényeg, hogy túl vagyok a nehezén. Tényleg arra kérek mindenkit, hogy tartsák be az előírásokat, hordják a maszkot. Soha nem gondoltam volna, hogy ez megtörténik velem, és kórházba kerülök, de annak örülök, hogy mára ennyit javult az állapotom. Remélem, hamarosan már csak egy rossz álomként fogok visszaemlékezni erre az időszakra" – mondta Grófo.