Kiderült, mi lett a sorsa a Novozánszki Fanni lakásán talált millióknak

Forrás: RTL -
gyilkosság Novozánszki Fanni pénz lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három évvel ezelőtt veszett nyoma Novozánszki Faninnak, akit egy reality műsorból ismerhetett meg az ország. Bár halálának körlmünyeiről több verzió is született, holttestére még mindig nem bukkantak rá.

Három évvel ezelőtt tűnt el Novozánszki Fanni. Eltűnése után néhány héttel holtnak nyilvánították, de a testére még mindig nem találtak rá.Számos szakértői vélemény van azzal kapcsolatban, hogyan halhatott meg a testéből élő lány, ám egyelőre nem tudni a teljes igazságot. B. Lászlót, aki ölben vitte le az ájult lányt a kocsijába, hosszú időre előzetesbe helyezték, jelenleg pedig háziőrizetben van. A férfi elismerte, hogy az ájult testet átadta valakinek, de azt tagadja, hogy ő ölte meg a fiatal lányt.

VV Fanni szája Forrás: RTL

Fanni lakásán közel öt millió forint készpénz volt dobozokba és táskákba elrejtve. Kiderült, mi lett ezzel az összeggel:

Fanni családja örökölné a pénzt, de egyelőre még nem tartottak rá igényt, így az még mindig letétben van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.