Lecsaptak a rendőrök egy 21 fős rendezvényre Újpesten: szinte minden szabályt megszegtek

Forrás: Shutterstock -
rendőrség koronavírus kijárási korlátozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerda éjjel egy újpesti rendezvényteremre csapott le a rendőrség, ugyanis nem tartották be a szabályokat. A helyszínen 21 ember volt, és maszkot csupán 2 viselt.

Az Operatív Törzs a sajtótájékoztatóján elmondta, szerda éjjel egy rendezvényközpontban büntettek meg több embert is a rendőrök. Azt állították, csupán baráti összejövetelt tartottak, de 21 ember volt jelen. Ráadásul a két ételfutáron kívül senki sem viselt maszkot.

A rendőrök 11 emberre helyszíni bírságot szabtak ki, 8 ellen szabálysértési eljárást indítottak, a helyet pedig bezáratták 30 napra, ugyanis a kijárási tilalmat és egyben a rendezvények tartására vonatkozó tilalmat is megsértették.

A fotó illusztráció. Forrás: Shutterstock

Arról is beszámoltak, egy edzőtermet is nyitva találtak a napokban, ahol 7 ember tartózkodott. A létesítményt szintén bezárták, ahogy egy vitamin- és étrendkiegészítő boltot is, ahol nem viseltek maszkot az alkalmazottak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.