A legfrissebb információk a Madeleine McCann-ügyben

Forrás: Getty Images -
eltűnt nyomozás Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrség kijelentette, nem fogják abbahagyni a Madeleine McCann ügy nyomozását, amíg lehet tovább folytatják, hiszen az utóbbi időben egyre több dolog derült ki a kislány eltűnésével kapcsolatban.

A Scotland Yard közölte, nem szándékoznak abbahagyni a Madeleine McCann ügyében folytatott nyomozást. Dame Cressida Dick rendőrségi biztos elmondta, szorosan együttműködtek a német hatóságokkal, de nem várták el tőlük, hogy minden bizonyítékot megosszanak velük.
Továbbra is együtt dolgoznak, akárcsak a portugál rendőrséggel.

Hozzátette, a nyomozást addig folytatják, amíg minden lehetőséget ki nem merítenek, ez ugyanis még nem történt meg. Ráadásul az utóbbi időben sok előrelépésről tudtak beszámolni.
Christian B-t júniusban gyanúsítottként azonosították, Maddie meggyilkolásában, de az ügyészek nem rendelkeznek elegendő bizonyítékkal a vádemelésre.

A Madeleine McCann-ügyben tovább folytatódik a nyomozás. Forrás: Getty Images

A férfi jelenleg börtönben van, tavaly bűnösnek találták egy 72 éves amerikai nő 2005-ben történt megerőszakolásában, ugyanazon a portugál üdülőhelyen, ahonnan Madeleine eltűnt.
A vádlottat egy kiemelt biztonságú börtönbe költözetik majd át januári kihallgatása előtt.

Hans Christian Wolters, német ügyész azt mondta, nem lehet megjósolni, hogy vádat emelnek-e és mikor. Szerinte a nyomozás korábban is lezárulhat – írta a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.