Borzalmas tette után eljegyezte párja a csecsemőjét lefejező pásztói nőt

gyilkosság eljegyzés csecsemő Pásztó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pásztó nő 2018 januárjában adott életet gyermekének teljes titokban a patak partján, majd a vád szerint megölte és feldarabolta a csecsemőt. A  nő azt állítja, nem volt gyilkos: kicsúszott a kezéből a gyerek. Párja, János eljegyezte a nőt, akit a Balassagyarmati Törvényszék 13 év fegyházra ítélte nem jogerősen.

A pásztói Mónika senkinek nem árulta el, hogy várandós, nem akart több gyereket. 2018 január 1-jén adott életet a patak partján a csecsemőnek, állítása szerint véletlenül kicsúszott a kezéből és ráesett egy kőre. Azt hitte, a gyermek halott. Hozzátette félt párjától és többször próbált tőle elszökni, de nem tudott a gyerekek miatt.

Nem jogerősen 13 évet kapott Mónika - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

A Balassagyarmati Törvényszék tanácsvezetője tizenhárom év fegyházra ítélte nem jogerősen a nőt. A tárgyaláson látható volt, hogy a nő ujján gyűrű van, mint kiderült, párja eljegyezte őt.

"Valóban megtörtént az eljegyzés, képzelhetik, mennyire megdöbbentünk, amikor megtudtuk. Sosem gondoltuk, hogy ez megtörténik. Bár most, hogy az asszonyt végül elítélték, nyilván az egészből semmi nem lesz" - mondta a Borsnak a nő és a férfi ismerőse.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.