Vadonatúj szerzeménnyel jelentkezett a gyönyörű Nagy Adri - megjelent a „Hol voltál”!

Nagy Adri videoklip premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Adri az adventi időszakban egy vadonatúj klippel rukkolt elő. Legfrissebb szerelmes dala az elengedésről és annak nehézségeiről szól, aminek dalszövegét ezúttal is ő írta.

Fülbemászó refrén, gördülékeny, rádióbarát zenei alap és egy mesés hang - így lehetne legjobban összefoglalni az énekesnő újdonságát.

Adri legutóbb tavasszal jelentkezett „Álomkép" című számával, aminek különlegessége az volt, hogy ez volt az első sajátszerzésű dalszövege az énekesnőnek, amit a nagyközönségnek is megmutatott. Mi pedig nagyon örülünk, hogy ezúttal is saját írással jelentkezett, hiszen csodálatosan önti dalba érzéseit.

Már megszokhattuk, hogy az énekesnő-dalszerző ha új kiadvánnyal jelentkezik, ahhoz gyönyörű klip is forog. Ez most sem történt másképp, a fantasztikus látványvilágú videóért ismét Gráf Péter rendező felelt, a végeredmény pedig magáért beszél!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.