Időjárás: nem lesz kellemes idő, még hóesésre is készülhetünk

időjárás havas eső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtökön reggel még többfelé eshet eső, a hegyekben akár havas eső is, de később megszűnik a csapadék. A hét további része enyhe lesz, ugyanakkor párás, borongós időre számíthatunk hétfőig.

Csütörtök

Hajnalban és reggel még többfelé lehet eső (a hegyekben és délnyugaton havas eső, vizes hó is), majd fokozatosan megszűnik a csapadék. Legtovább északnyugaton várható eső, szitálás. Gyenge lesz a szél. A hőmérséklet reggel +2, délután +7 fok körül alakul.

Havas eső is jöhet - Képünk illusztráció Forrás: AFP/2011 Getty Images/John Moore

Péntek

Erősen felhős, párás időre számíthatunk. Elszórtan fordul elő szitálás. Mérsékelt marad a délkeleti szél. A hőmérsékletben nem lesz lényeges változás: délután 4 és 9 fok között várható.

Szombat

Borult, párás idő valószínű, sűrű ködfoltok is lehetnek. Szitálás, gyenge eső többfelé előfordul. Marad a +6, +7 fok körüli maximum. A keleti szél megélénkül.

Vasárnap

Eleinte marad a borongós idő, az erősen felhős égből már csak elszórtan fordul elő folyékony halmazállapotú csapadék. Az északnyugati szél megélénkül. Délutántól északnyugat felől csökkenni kezd a felhőzet, rövid időre a nap is előbukkanhat. Délután 5-10 fok lesz.

Hétfő

A hajnali párásság megszűnése után változóan felhős idő alakul ki, pár órás napsütéssel. Reggel 0-5, délután 5-10°C ígérkezik - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.