Otthonában törtek rá a rendőrök a vírustagadó Doktor Gődényre

Forrás: Instagram / Dr. Gődény György -
Gődény György gyógyszerész vírustagadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját otthonából szállították el hajnalban Gődény Györgyöt, felesége egy Facebook-posztban tájékoztatta a követőit az esetről. 

A vírustagadó Gődény Györgyöt ma hajnalban a saját otthonából vitték el a rendőrök. A reggeli órákban a rendőrség házkutatást tartott náluk, a felesége beszámolója szerint néhány dokumentumot is lefoglaltak, majd a híres gyógyszerészt letartóztatták.

Forrás: YouTube/Bodi film

"Biztos tudtok róla, hogy már jó ideje aljas támadásoknak vagyunk kitéve. De a mai nap ennél tovább mentek, és a családunk életébe már közvetlenül is beavatkozva, hajnalban megszálltak bennünket, majd házkutatás és lefoglalás után Gyurit elvitték a magukat „nemzetinek" mondó nyomozóiroda emberei... Sejthetitek, hogy mit éltünk meg a családdal és a 2 hónapos unokával az otthonunkban, ezért arra kérlek titeket, hogy most különösen erősítsétek lélekben Gyurit és bennünket, mert nem csak feleségként, de anyaként és nagymamaként is ezt elviselni a támogatásotok és szolidaritásotok nélkül nehezen lehet" - írja a posztjában.

Egyelőre még nem érkezett hivatalos információ az eset hátteréről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.