A Time magazin megválasztotta az év előadóját: ez a fiúbanda lett az

Time magazin fiúbanda BTS
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 A BTS dél-koreai fiúbandát választotta az év előadójának a Time.

Az amerikai magazin szerint a sztárzenekar globális jelenséggé vált az elmúlt évben: a héttagú banda hatalmas rajongótáborával a Black Lives Matter mozgalmat is támogatta, számos díjat nyertek el, legutóbbi listavezető slágerükért, a Dynamite-ért novemberben Grammy-díjat kaptak.

Ben Goldberger, a Time főszerkesztője kiemelte a fiúbanda és rajongóik erős kötődését, mely a koronavírus-járvány átvészelésében is megmutatkozott.
"Egy show, egy koncert közös megélésének élménye egyszerre csak eltűnt, a BTS-nek viszont sikerült erős kapcsolatot kialakítania a szerte a világban élő rajongóival a korlátok ellenére, melyek mindenkit sújtottak" - mondta Goldberger.

A Time magazin az év sportolójának LeBron Jamest, a Los Angeles Lakers játékosát, az év emberének Joe Biden demokrata párti elnökjelöltet és alelnökjelöltjét, Kamala Harrist választotta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.