Beatrix hercegnő miatt bukott meg András herceg "tökéletes" alibije

Forrás: Twitter/The Sun -
királyi család ügy alibi András herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
II. Erzsébet királynő fia különös interjút adott a BBC-nek a Buckingham-palotában.

András herceg egy órán keresztül bizonygatta, hogy semmi köze nincs az elítélt szexuális bűnelkövető, Jeffrey Epstein prostitúciós ügyeihez. Bár Epstein nyáron öngyilkos lett, az ügy még mindig parázslik: Virginia Roberts azt állítja, hogy Epstein New Yorkban, Londonban és a Virgin-szigeteken 2001-ben és 2002-ben több alkalommal is szexuális kapcsolatra kényszerítette a nőt a yorki herceggel. A lány akkor még csak 17 éves volt -írja a The Sun.

András herceg mind végig tagadta az őt ért vádakat, az interjúban pedig személyesen is ezt hajtogatta, és elutasította Roberts vádjait. A herceg még a Virginia Robertsszel készült közös fotó eredetiségét is kétségbe vonta.

András herceg és Virginia Roberts. Forrás: Twitter/The Sun

András herceg nem emlékszik arra, hogy valaha is találkozott volna vádlójával, és azt állítja, sosem látott kiskorúakat Epstein rezidenciáin.

Arra viszont határozottan emlékszik, hogy 2001. március 10-én - amikor Virgina szerint szexuálisan közösültek - Beatrix hercegnőt vitte egy Pizza Express étteremben tartott születésnapi partira Wokingban.

A probléma csak az, hogy Beatrix hercegnő nem emlékszik a szóban forgó születésnapi bulira, amit András alibiként használt...

Eugénia és Beatrix hercegnő András herceggel. Forrás: AFP/Gareth Fuller

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.