Ha ezt elolvasod, tuti nem mozdulsz ki az utcára, ha nem muszáj

Forrás: AFP/RIA Novosti/Denis Tyrin -
időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egész héten borult, párás, ködös időre számíthatunk. 

Hétfő


A Nyugat-Dunántúlon és esetleg északkeleten bukkanhat elő a nap, az ország nagy részén borult, párás időre számíthatunk. Szitálás előfordulhat. Reggel -3 és +2, délután +3 és +8°C között alakul a hőmérséklet. Nem lesz front felettünk.

Kedd és szerda


Túlnyomóan borult, párás, foltokban ködös idő lesz. Szitálás, a magasabban fekvő tájakon (főleg a Bakonyban hószállingózás, ónos szitálás) lehet. A délkeleti szél időnként megélénkülhet. 1 és 6 fok között alakul mindössze a csúcsérték.

Csütörtök


Folytatódik a ködfelhős, szürke időjárás. Inkább csak a délnyugati, déli területeken lesz esély arra, hogy rövid időre előbújjon a nap. +4 fok körüli értékeket mérhetünk.

Péntek és szombat


Folytatódik az erősen felhős, vagy borult, párás időjárás. Foltokban sűrű ködfoltok nehezíthetik a közlekedést. Szitálás, éjszaka ónos szitálás valószínű. Marad az 1-7°C-os maximum - olvasható a köpönyegen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.